Tilbage

Kampdato: Nyheder og referater: Resultater:
28. sept. 2009

7 mand - Gert K., Jørn, Rene, Peter G., Per, Thomas og Gert H. var klar til sæsonens sidste kamp mod Danmarks Radio på Kløvermarken.

Det havde ellers regnet en del i løbet af dagen og heldigvis holdt det tørvejr, da vi gik på banen kl. 17.15.

Vi kom i gang og spillet gik faktisk helt godt - vi havde godt fat i Danmarks Radio - de fik dog scoret det første mål i første halvleg.

I anden halvleg, hvor vi havde vinden mod os kæmpende Gert K. og Peter G. god fremme støttet af Thomas - og i forsvaret stod Rene, Gert H. og Jørn godt placeret, mens Per havde flere gode redninger i kampen.

Vi lagde en taktik med lange målmandsudspark - foretaget af Gert H. - og havde held hermed, hvor Rene var hurtig fremme og fik fanget en af disse bolde og fik bragt os på 1-1. Rigtigt god.

Det lykkedes så DR at få scoret en udmærket mål som sad oppe i det ene hjørne - umuligt for Per at nå.

Så rullede så ellers Gert K. sig ud - god støttet af Peter - og med et godt skud på mål fik vi udlignet til 2-2.

DR pressede meget på - og bagefter kunne vi godt forstå, fordi de lå faktisk øverst i veteranrækken og kunne med en sejr over os vinde hele rækken.

Sådan skulle det ikke gå for som sagt, pressede vi faktisk også DR og med en aflevering på tværs af DR's mål, var Gert K. helt ned ved jorden og med hovedet fik scoret en flot mål til 3-2.

Vi holdt skansen kampen ud og vandt rigtigt flot sæsonens sidste kamp - en stor ros til holdet!!!!!!!

Thomas var debutant her i dagens kamp - og det er ikke tit, at debutanter er  så heldige at være med, når vi vinder en så god kamp.

Og så var der velfortjente "fadbamser" efter kampen.

TSI    -  DRI

3           2

14. sept. 2009 Vi har i øjeblikket problemer med at stille spillere nok til kampene og her til kampen mod Novo var der kun 4 spillere, som kunne være med.

Efter kontakt til Tom fra Novo viste det sig, at de faktisk har de samme problemer som hos os med at stille hold til mandagkampe og de kunne heller ikke stille spillere nok til mandagens kamp.

Vi håber til den sidste kamp den 28. september, at vi kan få spillere nok inden vi lukker denne sæson ned for i år.

TSI  -  Novo

0           3

31. august 2009

Denne kamp måtte vi desværre aflyse, da vi ikke kunne samle spillere nok til kampen - lidt ærgerligt, men vores "uheld" er lidt, at vi har mange kampe om mandagen, hvor det kniber for en del af vores spillere at spille, da de spiller andre steder

TSI  -  Alfalaval

0            3

24. august 2009 Igen kneb det med at samle spillere til dagens kamp på Kløvermarken - men vi blev reddet her af Jens Beck fra HC, der har meldt sig til at spille med på holdet her i efteråret, så velkommen til dig Jens - vi er glade for nye spillere, der vil være med.

Herudover spillede Gert K. Jensen, Jørn Nysum, Henning Falkenfeldt, Peter Joensen, Torben Andersen og Gert Høj - i alt 7 spillere.

Peter tog målmandstrøjen på, som Peter har prøvet før - og gjorde det udmærket i dagens kamp mod Nordea med flere gode redninger.

Nordea kom foran med 1, 2, 3, 4-0 men hvor vi også havde flere gode chancer og skud på mål. Torben, Henning og Jens gjorde det godt på midtbanen og fremme  hjulpet af Jørn og Gert K, og vi fik så også gang i scoringen sidst i kampen, hvor Torben tog et godt skud, som gik ind ved stolpen og Gert K. lavede et flot hovedstødsmål.

Jørn og de to Gert tog sig af det defensive så godt de kunne, men Nordea nåede lige at score igen, så kampen endte 5-2 til Nordea.

Dommeren var vi ikke tilfreds med - i 2. halvleg stod han det meget udenfor banen ved sidelinien og dømte kampen - og et af målene til Nordea kan helt tilskrives dommeren, da vi ikke kunne se hvad han dømte - og Nordea tog bare hurtigt bolden og fik næsten frit til vores mål. Det vil jeg selvfølgelig høre KFIU om er i orden, at dommeren kan stå og tale sammen med en anden dommer udenfor banen - når han skal dømme en kamp.

TSI  -  Nordea

2            5

17. august 2009 Indledningsvis var det svært at få samlet holdet her efter sommerferien, hvor en del stadig var på ferie og nogle også på skadeslisten, men det lykkedes alligevel med det "yderste af neglene" at få 7 spillere klar til kampen mod Codan på Kløvermarken: Finn Serup., Klaus, Kim  Müller, Gert H., Torben, Henning Falkenfeldt og Peter Gade, der nu også er med på holdet - velkommen´til.

Det var dog "op ad bakke" i denne kamp. Codan er nok det bedste hold i rækken og vi tabte 9-1 i foråret til dem - og det skulle da også vise sig, at de i denne kamp stadig var gode spillere.

Kim fik desværre en lyskenskade under opvarmningen, men kunne alligevel stå lidt i vejen under kampen og gjorde det faktisk rigtigt godt flere gange med af afværge skud på mål, der ellers kunne være gået ind.

Codan fik hurtigt gang i scoringen og selvom Klaus gjorde det rigtigt godt i målet med mange redninger (og fik ros af Codan også herfor) stod der 4-0 i pausen til Codan.

Vi havde dog også nogle gode chancer i kampen men manglede lige det sidste held, hvor Peter, Torben og Henning løb igennem oppe foran.

Men Codan var for gode og præcise - og kampen endte 8-0 til Codan. Vi må nok se frem til næste kamp og håber der kan komme lidt flere spillere med på vores hold.

TSI   -    Codan

0            8

15. juni 2009

I denne kamp var Rene assisterende træner, hvor det lige lykkedes at  få 7 spillere til kampen.

Vi tabte 1-0 mod Danske Bank, Det var en næsten lige kamp, vi havde 2-3 gode muligheder men der manglede lige det sidste, Danske havde et par langskud ude fra og de scorede på et at dem. (øv).

Vi blev 7 spillere til sidst, Torben, Gert K, René, Jørn, Klaus, Kim og Peter.

Og så blev det sommerferie  for vores fodbolds vedkommende over et par kolde fadølbamser

God ferie til alle - og vi mødes igen til første kamp i august den 17. august.

TSI   -    DDB

0            1

2. juni 2009

TSI mod Novo:

Ja her må vi sige, at det var en noget luftig kamp med en hård blæst, hvor vi spillede meget på den ene banehalvdel i det meste af kampen.

Og lad os bare sige det med det samme - det var smadder ærgerligt, at Novo fik scoret deres mål i det allersidste minut - det var lidt øv. Klaus havde ellers holdt målet flot, men forsvaret lod Klaus lidt i stikken i de sidste minutter.

Vi spillede ellers en OK kamp - alle 8 mand - men manglede nogle lidt mere nærgående skud på deres mål. Novo havde også deres chancher og et skud på vores stolpe.

Dagens fidusbamse gik til holdlederen Gert.

• Vi fik spillet vores første kamp i de nye trøjer

Det startede ellers med at kampen var aflyst stod der på kampprogrammet, da vi kom ud til Kløvermarken og flere af os var inde og spørge på kontoret om det kunne være rigtigt. Vi fik at vide at sådan var det. Danmarks Radio var i gang med at klæde om på dette tidspunkt. Pludselig kom en af kontorfolkene ud og rettede på programmet, så det var en anden kamp der var aflyst – uden at vi fik nærmere orientering, hvad der var gået galt.

Vi fik så også klædt om og var 7 mand klar til kampen – Klaus på mål, Rene, Finn og Gert i det bagerste og Peter, Kurt, Jørn midt og foran.

Dejligt vejr, men dommeren udeblev. Vi aftalte, at DR stillede med en dommer, da de var 9 mand til kampen.

Vi spillede en helt forrygende 1. halvleg, hvor Peter scorede hattrick – på gode afleveringer fra Kurt og Finn fik Peter sat et hovedstød ind og en helflugter også – helt fantastisk.

Og Gert fik også lavet et hovedstødsmål på et godt indlæg. Forsvaret fungerede rigtigt godt og Klaus var sikkerheden selv på målet. 4-0 stod der i pausen.

I 2. halvleg blev vi noget flade og kunne godt have brugt et par udskiftningsspillere – var lidt uheldige med et par bolde og det lykkedes DR at komme op på 4-3 inden kampen blev fløjtet af.

Første vundne kamp i lang tid var hjemme, og det blev fejret med kolde fadøl, som blevet givet at hattrickspiller Peter, som også fik dagens fidusbamse. Vi fik også givet manden, der solgte fadøl nogle gode svar på spørgsmål han havde vedr. skat, så der blev lovet fadøl til holdet næste gang vi spiller på Kløvermarken

TSI   -    DRI

4            3

14. maj 2009

TSI mod Alfa:

Det var en helt ny modstander Lawal, som vi skulle spille imod i går ved Gladsaxe Skole. Det var godt nok ikke det nemmeste sted at finde hen, men det lykkedes faktisk for 9 af os, så det var dejligt med en god bemanding på holdet.

Vi vandt – 2. halvleg med 3-1, desværre havde lawal vundet 1. halvleg forinden med 4-0, så det samlede resultat blev, at vi tabte 5-3.

De første 3-4 mål de fik, var ”fumlemål”, hvor vi havde stor del i – det var ærgerligt – og havde kampen varet 10 minutter mere, havde vi vundet – de var noget flade i 2. halvleg – og vi havde faktisk mange flere chancer med flotte skud på mål af bl.a. Kurt, Jens og Gert K. der var meget lige ved og næsten.

Der var ikke så meget mulighed for samling og en øl bagefter, så dagens fidusbamse sprang vi over.

Til gengæld fik vi nye trøjer af Henning – og de ser godt ud.

TSI   -    Alfa

3            5

4. maj 2009

TSI mod Nordea:

Vores bedste kamp i år indtil videre blev spillet i går mod Nordea.

Udgangspunktet var dog ikke det bedste – der var flere afbud i sidste øjeblik – og vi har stadig reglen, at man skal melde afbud til mig, hvis man ikke kan komme, så Klaus H. jeg har noteret dig for en omgang til holdet.

Vi var 7 spillere, der mødte op til kampen, hvor der var en stiv blæst, men solen skinnede stadig, så det var godt nok.

Vi startede lidt defensivt med Gert K., Jørn og Finn L fremme – René, Finn S og Gert H. tilbage og Per i målet – og det gik vældigt godt. Der var rigtigt godt sammenspil fremme og inden længe fik Gert K. bragt os foran med 1-0. Også bag fungerede det fint, hvor det blev ryddet godt op, sparket væk og spillet sammen og ikke mindst havde Per rigtig mange gode redninger.

I 2.halvleg havde vi faktisk flere rigtig store og gode chancer, hvor vi desværre ikke lige havde det sidste held. Og midt i 2. halvleg fik jeg desværre skubbet lidt for meget til en Nordea spiller synes dommeren og han dømte straffespark til dem. Det fik Nordea scoret på og kampen endte 1-0.

En rigtig flot kamp af os – uden udskiftningsspillere – hvor vi løb meget i ”hullerne” og med modspillerne og fik dem dækket godt op. Den kamp kan vi absolut godt være tilfredse og stolte af – godt gået til hele holdet.

Dagens fidusbamse gik helt fortjent til Gert K. Jensen, der også var god til at få fat i de lange bolde, holde lidt på bolden – og så selvfølgelig scorede målet.